top of page

Stala som sa ambasádorkou 4Ocean


S radosťou vám oznamujem, že som sa oficiálne stala ambasádorkou spoločnosti, ktorú už pár rokov milujem a obdivujem: 4ocean.


4Ocean je spoločnosť, ktorá sa aktívne snaží ukončiť celosvetovú krízu plastov v oceánoch. Z predaja produktov financujú rôzne oceánske misie, edukačné projekty a tímy dobrovoľníkov pri čistení pláží a morí.






Za každý predaný produkt vytiahne 4ocean 1 pound (asi pol kila) plastov z oceánov, riek a pobreží. Doteraz pozbierali už neuveriteľných 22 482 184 pounds (asi 10 tisíc ton) plastov.

Všetky ich produkty sú vyrobené z recyklovaných a obnoviteľných zdrojov a 1% z profitov putuje organizáciám určeným na záchranu planéty.








Tí čo ma poznáte viete, že veľká časť môjho poslania je aj ochrana a zdravie našich oceánov. Či už život v nich alebo čistota a zdravie vôd. Pomáhať a šíriť povedomie o problémoch s oceánmi spolu s 4Ocean je splnený sen a ja sa veľmi teším, že môžem byť súčasťou tohto úžasného projektu.








A čo 4Ocean ponúka?

Originálne 4Ocean náramky už pozná asi každý. Viete ale, že každá farba reprezentuje iného živočícha alebo problém s ktorým by sme mali bojovať? 4Ocean vydáva nové designy každý mesiac a vyrábajú len limitované počty aby sa nezvyšoval odpad. Preto keď nájdete náramok, ktorý vás chytí za srdce alebo patrí vášmu obľúbenému podmorskému živočíchovi, neváhajte, lebo ho už možno nikdy nezískate.








Momentálne je v limitovanej kolekcii náramok Olive Ridley Sea Turtle (Kareta Zelenavá).

Krásne šperky zo striebra a kúskov plastov vylovených z oceánov zaliatych v živici. V

ponuke majú náhrdelníky alebo náušnice v rôznych farbách.


V 70. rokoch, sa jedna nezisková organizácia pokúsila vytvoriť umelý korálový útes pomocou ton starých pneumatík, reťazí a nylónových vlákien. Bohužiaľ tento projekt nevyšiel a časom sa pneumatiky uvoľnili a odplávali do oceánu. Dnes sa tieto pneumatiky kôli prúdom, vlnám a búrkam posúvajú po morskom dne a ničia život pod ním. 4Ocean aktívne pracuje na

vyberaní týchto pneumatík z dna ale je to veľmi náročné. Na podporu a pomoc pri ich úsilí vytvorili špeciálne náramky a náhrdelníky zhotovené z týchto pneumatík.






Okrem vyberania plastov z oceánov sa 4Ocean aktívne snaží o šírenie znovupoužiteľných možností. Ich veľká ponuka každodenných vecí na opakované použitie ako aj výbava na čistenie prostredia sú toho dôkazom.







Dúfam, že ste sa s 4Ocean dostatočne zoznámili a už viete, prečo mám túto spoločnosť tak rada. Som neskutočne šťastná, že viem spojiť sily s takým veľkým bojovníkom a pomáhať našim oceánom tak spolu. Pridáte sa k nám?


Ak by ste si od 4Ocean chceli niečo kúpiť a podporiť tak ich úsilie použite môj kód PERLAMAREENA20 pre -20% z vášho nákupu alebo použite tento link.













*Ako 4Ocean ambasádor z každého nákupu získam malú províziu.

26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page