top of page

Pulso náramky

Nedávno mi dorazil môj pulso.sk náramok, z ktorého sa veľmi teším. Charm náramky od Pulso sú ako pandora, veľmi ľahko ich prispôsobíte vášmu outfitu, a tak mu vdýchnete dušu. Ja som sa do nich veľmi rýchlo zamilovala, keďže sa mi úplne hodia do môjho morského štýlu.





Materiál náramku je chirurgická oceľ alebo ekokoža. Ja som si zvolila ekokožu. Farba kože je krémovo biela a dĺžka náramku mi sadla, aj keď zvyknem mať problém nájsť náramok, ktorý by mi nebol veľký. Tento mi sadol akurát. Kvalita kože je super, na nerozonanie od skutočnej.


Či už oceľ alebo koža, náramok samozrejme nesmie ísť do vody. Ale na prechádzky pri mori je ako stvorený. Kvalita náramku je jednoznčne na každodenné používanie. Spoje sú pevné a zapínanie veľa vydrží.

Obrázok z pulso.sk

Na stránke si viete vybrať z množstva drobných príveskov, ktoré vám na ruke vytvoria elegantný príbeh. Prívesky sú z kvalitnej ocele a majú krásny lesk, ktorý mi zatiaľ vôbec nevymizol.

Čo je super, môžete si kúpiť viac náramkov a prívesky si prehadzovať, ako vám to vyhovuje. Toto plánujem urobiť aj ja.


Ako môžete vidieť ja som si svoje našla.⁠ Ak more nieje vaša vášeň, majú aj písmenká, kvietky, rôzne hobby alebo prívesky na tému cestovnie. Myslím si, že svoje si vyberie naozaj každý.


Predávajú aj Pulso náramky, to sú gumičkové sady náramkov, ktoré sú extrémne pohodlné a naozaj rozkošné.


Môže to byť aj super darček pre malé princezné, ktoré sa radi parádia.⁠ Ako som už písala, náramok sadne aj na malé zápästie.


Jeden z mojich 2 plánovačov a Pulso náramok, ktorý teraz nosím všade.

Cenovo sú všetky produkty naozaj super. Za 30 eur si viete bez problémov objednať naozaj perfektný náramok aj s príveskami.


Ďalej majú na stránke veľa rôznych plánovačov na každú príležitosť, a aj veci na pečatenie.⁠ ⁠ ⁠

Ja milujem plánovanie a plánujem používať pečate pri písaní listov pre všetkých drobcov, ktorí ma pozvú na oslavu. Takže viem, že na pulso.sk ešte budem nakupovať.

Ak by ste si aj vy chceli vyskladať svoj náramok, s kódom "PERLA" máte 15% zľavu aj na zľavnené produkty (platí do konca mesiaca Júl).⁠
102 views0 comments
bottom of page